Hitta till Nackastrandsmässan

Bil
Du tar dig enkelt till oss med bil, från Slussen följ Stadsgårdsleden mot Värmdöleden 222. Avfart Nacka Strand. Tag sedan vänster efter tunneln. På höger sida ser du NackaStrandsMässans huvudingång. Det finns gott om parkeringsmöjligheter i området.

Båt
Ett mycket trevligt sätt att ta sig till NackaStrandsMässan är med båt. Avgångar från Nybroplan, kajplats 12 samt från Frihamnen och Lidingö och det går flera turer dagligen. Resan tar 15 – 30 minuter. Under pendeltider morgon och kväll är det inte mer än 20 minuter mellan avgångarna. Se tidtabell på sl.se, på SL’s avgångar gäller SL-kortet.

Buss
Buss 443 avgår från Slussen till Nacka Strand med en beräknad restid på ca 8 – 10 minuter. (Gå av vid Nacka Strand)
Buss 443C avgår från Centralen till Nacka Strand med en beräknad restid på ca 15 min. OBS! Endast morgon- och kvällstid, se tidtabell.
Från Handenterminalen i Haninge åker man buss 840 och från Fisksätra tar man buss 465. (Gå av vid Nacka Strand)
Se reseplanerare / Busstidtabeller på SL

Vägbeskrivning: gå till vänster upp mot Augustendalstorget, sedan ser du entrén till NackaStrandsmässan på höger sida.

Taxi
Taxi Kurir: 08 30 00 00.
www.taxikurir.se

Parkering
Det finns gott om parkeringsmöjligheter i närheten av NackaStrandsMässan, hela 2000 platser i kvarteret! För att komma till parkeringshuset tar du till vänster i korsningen direkt efter tunneln in till Nacka Strand, följ vägen ca 100 meter och åk ned under jord. En heldagsbiljett kostar 60:- (+ 20:- kvällstid från kl 18.00). Parkeringsbiljett köps i garaget.

Parkering

I närområdet finns drygt 2 000 parkeringsplatser fördelade enligt följande:

Hitta till Nackastrandsmässan

NackaStrandsMässan – från bilfabrik till idéfabrik

NackaStrandsMässan är en mäss- och eventarena med bokstavligen högt i tak… Ursprungligen en automobilfabrik i början av 1900-talet som idag har förvandlats till en kreativ och inspirerande mötesplats för events, mässor och konferenser. På NackaStrandsMässan finner du ett kalejdoskop av möjligheter, bara fantasin sätter gränser.

Vi har de allra bästa förutsättningarna, oavsett om du skall samla den lilla arbetsgruppen, stora företaget eller hela branschen. Vi har inspirerande miljöer för alla tillfällen och alla sammankomster. Allt från våra båda unika fabrikslokaler på upp till 3000 kvm styck med gammal industrikaraktär till mindre mötesrum med vackra trägolv, mjuka varma färger och sköna möbler. Och som på de flesta lyckade tillställningar har mat och dryck en central betydelse.

På NackaStrandsMässan har vi ett helt nytt kök, som ger oss möjlighet att servera galamiddagar för tusentals gäster. Vi har arrangerat mässor och utställningar, konferenser och fester för t ex Stockholm Beer & Whisky Festival, Affordable Art Fair, Elektrolux, Coca Cola, Skoda, Daimler, Google, Spotify, Absolut, Carlsberg. Och mycket mer.