Boka monter på Stockholm Moderna

Inget slår det personliga mötet!
När människor träffas har man möjlighet att påverka med alla sinnen – och inte minst förmedla en historia. Utbudet på webben blir bara större och större, men vår devis är att i en digital värld vill människor mötas. Nu skapar vi en ny mötesplats för dig med fokus på 1900-talets konst och formgivning. Det är dags för Stockholm Moderna!

Inriktning
På senare tid har intresset för 1900-talet vuxit starkt. Konst, inredning, design- och samlarföremål från förra seklet blir allt mer
populärt, inte minst hos yngre generationer. Här skapar vi en mässa för dig som är specialiserad på föremål och konst från denna tidsperiod.

”Med Stockholm Moderna skapar vi en renodlad plats för alla möbelklassiker, retrofavoriter, samtida konst och morgondagens antikviteter”

Arrangör
Kvalitet är ett av våra ledord. Det är också nyckeln till framgång för Numera Mässor. Vi har, vågar vi påstå, ett unikt kunnande
om hur man skapar framgångsrika evenemang. Det i kombination med ett stort kontaktnät är avgörande för att lyckas.

Platsen
De vackra tegelhusen i Nacka Strand byggdes som industrilokaler i slutet av 1800-talet. När husen sedan byggdes om till mässa 100 år senare, behölls den lite råa industriatmosfären, vilket gör denna mässanläggning till den unika och trivsamma mötesplats den idag är.
Mässans placering gör det lätt för besökaren att ta sig hit och servicegraden för dig som utställare är hög – allt för att ditt deltagande ska bli så bra som möjligt.

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.

Intresseanmälan Stockholm Moderna

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

FAKTA

• 25–27 oktober 2019, Nacka Strandsmässan
• Vernissage 24 oktober
• Målsättning är 80–100 utställare
• Total mässyta ca 2400 kvm i en hall
• Restaurang och café
• Föredrag och inspirationsutställningar
Kvadratmeterpris: 925 kronor. Avskiljande vit montervägg ingår.
Grundavgift: 2 750 kronor. Priset inkluderar ett eluttag (500 W), företagsnamn på vår hemsida och i mässguiden.
Alla priser exkl. moms.

Mässan – en effektiv marknadsföringskanal
Mässmediet är fantastiskt. Till skillnad från många andra medier möter du här besökaren som tagit ett aktivt beslut för att träffa dig. Det personliga mötet ger oöverträffade möjligheter att göra affärer med blivande och nuvarande kunder.