Om Stockholm Moderna

Unika föremål med historia söker nytt hem

1900-talets design och formgivning är brett – och hett! Stockholm Moderna samlar kvalitetshandlare med allt från tidigt 1900-tal till vintage, retro och moderna möbelklassiker. Oavsett om du bor i en funkislya, 70-tals villa eller modern cityvåning finns här något för dig – och allt är till salu! Kom på skattjakt och upptäck pärlorna bland möbler, mattor, konst, skulptur, design, silver, smycken, glas och porslin. Föreläsningar och inspiration. Välkommen!


Fakta om mässan

Stockholm Moderna arrangeras för första gången på Nackastrandsmässan. Byggnaderna här stod färdiga redan 1891 då de användes som en bilfabrik. 100 år senare startade mäss- och konferensverksamheten här och nu, 2019, slår vi upp portarna till Stockholm Moderna.


Mässans inriktning

På senare tid har intresset för 1900-talet vuxit starkt. Konst, inredning, design- och samlarföremål från förra seklet blir allt mer populärt, inte minst hos yngre generationer. Nu skapar vi en mässa för alla som är intresserade och specialiserade på föremål och konst från från denna tidsperiod.


Val av mässlokal

De vackra tegelhusen i Nacka Strand byggdes som industrilokaler i slutet av 1800-talet. När husen sedan byggdes om till mässa nästan 100 år senare, behölls den lite råa industriatmosfären, vilket gör denna mässanläggning till den unika och trivsamma mötesplats den idag är.

Mässans placering gör det lätt för besökaren att ta sig hit och servicegraden för dig som utställare är hög – allt för att ditt deltagande ska bli så bra som möjligt.

Vill du veta mer?
Kontakta oss gärna så berättar vi mer om mässan!

Ann-Christin Lindström

Projektledare
Skicka ett mejl!
0733-74 34 50

Walter Sankovic

Projektsäljare
Skicka ett mejl!
0768-64 42 61